Αίγιο: Οδηγός ΚΤΕΛ υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Αιγιάλεια ο αιφνίδιος θάνατος του 51χρονου Γιώργου Μοιραλιώτη, οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου, ο οποίος υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου.
Έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protionline.gr, ο 51χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο τιμόνι.
Το λεωφορείο βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε στο αριστερό πεζοδρόμιο. Παρά τις δραματικές στιγμές και το γεγονός ότι το όχημα κινήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς έλεγχο, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε.
Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν
Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι ξεκίνησαν προσπάθειες ανάνηψης του οδηγού.
Για αρκετά λεπτά εφαρμόστηκε ΚΑΡΠΑ πάνω στο οδόστρωμα, με τους διασώστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν τον 51χρονο.
Ο Γιώργος Μοιραλιώτης μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου, παρά τις προσπάθειες που είχαν προηγηθεί, κατέληξε λίγο αργότερα.
Θλίψη στην Αιγιάλεια
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 51χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός μέσα από την πολυετή παρουσία του στο Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου.
Το γεγονός ότι από την ανεξέλεγκτη πορεία του λεωφορείου δεν τραυματίστηκε κανείς αποτελεί τη μοναδική παρηγοριά μέσα στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Πηγές: Tromaktiko, protionline.gr.
