Οι δηλώσεις Νετανιάχου για τον Χριστό που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου(ΒΙΝΤΕΟ)

Μία συνέντευξη του Μπενιαμίν Νετανιάχου σε χθεσινό podcast με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή της Γάζας προκάλεσε μεγάλο ντόρο τις τελευταίες ώρες.

Αφορμή αποτέλεσαν τα ανήκουστα λόγια του Ισραηλινού πρωθυπουργού για τον Ιησού Χριστό τον οποίο αποκάλεσε «Εβραίο δάσκαλο» με «πατέρα» έναν άλλον Εβραίο τον Ιωσήφ.
{inAds}
«Ήταν ένας Εβραίος δάσκαλος από τη Γαλιλαία. Δεν ήταν Παλαιστίνιος δάσκαλος. Ήταν ένας Εβραίος δάσκαλος με εβραϊκό όνομα, Τζόσουα. Ο πατέρας του ήταν ο Ιωσήφ, Ιωσήφ. Αυτά είναι όλα εβραϊκά ονόματα.

Πού αναποδογύρισε ο Ιησούς τους πάγκους στους αργυραμοιβούς; Στο Νεπάλ, ίσως στη Σιγκαπούρη; Φυσικά και όχι.

Βρισκόταν στον εβραϊκό ναό – το ίδιο μέρος όπου ο Σολομώντας χίλια χρόνια νωρίτερα είχε χτίσει τον πρώτο εβραϊκό ναό.

Η γέννηση του Χριστιανισμού προήλθε από Εβραίους δασκάλους που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό».