θρίλερ στην Αιγιάλεια: Μητέρα και γιος βρέθηκαν σφαγιασμένοι στο σπίτι τους – Ανακρίνεται 65χρονος σύντροφος
Ένα ανείπωτο θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Αιγιάλειας, σκορπίζοντας το σοκ και την παγωμάρα στην τοπική κοινωνία. Μια 54χρονη μητέρα και ο 26 ετών γιος της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στην περιοχή του Λόγγου.
Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές αναφορές, το σκηνικό που αντίκρισαν οι αρχές ήταν αποτρόπαιο. Μητέρα και γιος βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά και βαθιά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γεγονός που παραπέμπει ευθέως σε μια άγρια εγκληματική ενέργεια.
Στο μικροσκόπιο των αρχών 65χρονος Ιταλός σύντροφος
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στράφηκαν αμέσως στο στενό περιβάλλον των θυμάτων για τη διαλεύκανση του διπλού φονικού. Για την υπόθεση ανακρίνεται ήδη ένας 65χρονος άνδρας με καταγωγή από την Ιταλία, ο οποίος φέρεται να ήταν ο σύντροφος της 54χρονης μητέρας και συζούσε μαζί τους το τελευταίο διάστημα, ενώ διευκρινίζεται πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του άτυχου νεαρού.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 65χρονος αλλοδαπός ισχυρίζεται στους αστυνομικούς πως επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τους δύο ανθρώπους ήδη νεκρούς, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή ή ενοχή στην αιματηρή υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του ωστόσο εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας.
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και αυτοψία από ιατροδικαστή
Στην περιοχή του Λόγγου έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν αποκλείσει τον χώρο του εγκλήματος για τη συλλογή αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού (DNA) που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στις συνθήκες της τραγωδίας.
Στο σημείο έχει κληθεί και μεταβαίνει εσπευσμένα ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει την απαραίτητη νεκροψία-εκδοχή, η οποία αναμένεται να προσδιορίσει με ακρίβεια τον ακριβή χρόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατος της μητέρας και του γιου της. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη και των κινήτρων βρίσκονται σε κορύφωση.